Quan anteriorment havíem esmentat aquella notícia proposada per Google sobre la seva aplicació per a YouTube en dispositius mòbils antics, molts van poder arribar a pensar que això venia a ser una simple restricció injusta ja que tota una gran quantitat de models, quedarien pràcticament fora d'usar-la per veure els vídeos a la seva respectiva interfície.
La possibilitat de realitzar una actualització del sistema operatiu en aquells dispositius mòbils compatibles és un gran avantatge i ajuda, cosa que no només estaria enfocada a donar prioritat d'instal·lació de YouTube mòbil sinó més aviat, a altres quantes ajudes de les quals podríem estar afavorint-nos; per exemple, si parlem específicament de dispositius mòbils com l'iPhone i l'iPad, ara mateix ja es compta amb la versió iOS 8.3, on a més de poder instal·lar aquesta nova versió de YouTube per a dispositius mòbils, també es podrien arribar a desactivar les notificacions de remitents desconeguts en l'aplicació dels Missatges.
El nou dels Missatges a iOS 8.3
El que hem esmentat al paràgraf anterior és una de les necessitats que arriben a tenir una gran quantitat de persones, ja que en un moment determinat potser comencem a rebre molts missatges de persones que no coneixem i als quals, se'ls pot catalogar com a «remitents desconeguts» pel fet que no es troben agregats a les nostres llistes. És clar que aquesta situació podria ser relativa, ja que potser encara no haguem afegit a un nou contacte i s'ho podria arribar a considerar com aquest tipus de remitents. El que esmentarem a continuació, és a la nova característica que ha implementat Apple en la seva versió més recent per a dispositius mòbils (l'iPhone o l'iPad) i específicament, per a la seva aplicació dels «Missatges».

A la part superior hem col·locat una captura que et pot servir de guia sobre el que explicarem a continuació; per poder-hi arribar només t'has de dirigir cap a la «Pantalla d'inici» i buscar a la icona dels «Ajustos»; una vegada que toquis a aquesta eina hauràs de cercar cap al costat esquerre a aquesta opció dels «Missatges»; teòricament no existeix cap tipus de canvi, encara que si prestes especial atenció i recordes que abans s'arribava a mostrar a la versió anterior, podràs notar que cap a la part inferior de l'àrea dreta s'ha incrementat a una opció addicional, mateixa que ve a ser aquella que diu:
Filtrar remitents desconeguts
Aquesta opció generalment es troba desactivada, havent de tocar únicament el petit selector que es troba cap al costat dret de la mateixa. Amb això, ja que donarà activada i configurada per defecte i per tant, no rebràs cap tipus de notificacions de persones que desconeixes. Però això no és tot, ja que aquesta característica ve acompanyada de res més.
Nova pestanya a l'aplicació de Missatges a iOS 8.3
El que esmentem anteriorment en realitat és únicament un petit truc per activar aquesta característica, podent dirigir-nos cap a l'aplicació dels «Missatges» per saber com funciona la mateixa; per fer-ho, només cal pressionar el botó Home del nostre dispositiu mòbil per anar cap a la pantalla d'inici.
A l'aplicació dels Missatges la trobes a la banda inferior (aquella amb la icona de color verd). Només hauries de tocar aquest botó (aplicació) perquè puguis ingressar-hi.

Si has arribat a activar l'interruptor que recomanem anteriorment, llavors en l'aplicació dels Missatges aconseguiràs notar la presència de dues pestanyes diferents, mateixes que són:
- Contactes i SMS
- Remitents desconeguts
En realitat, cadascuna d'aquestes pestanyes ve a actuar com una mena de filtre; això vol dir, que a la primera pestanya (contactes i SMS) podràs observar tots aquells missatges que provinguin dels teus contactes i amics, és a dir, dels que tinguis agregats a la llista. A la següent pestanya (remitents desconeguts) en canvi hi haurà els missatges que provinguin d'aquells contactes que desconeguis. El millor de tot és que els missatges d'aquests últims no us mostraran cap tipus de notificació, per la qual cosa passaran pràcticament desapercebuts. Això podria ser un desavantatge, ja que si algú que si és el teu amic i no el tens agregat a les llistes t'escriu, llavors el seu missatge podria passar a aquesta àrea si aquesta és la característica activada.