Com eliminar el compte de Vinted: Guia pas a pas

Darrera actualització: 4 juny 2024

Com eliminar el compte de Vinted: Guia pas a pas La plataforma Vinted ha esdevingut un dels principals mercats de roba de segona mà en línia. Amb milions d'usuaris a tot el món, Vinted ofereix una manera senzilla de comprar i vendre roba usada. No obstant això, pot haver-hi diversos motius pels quals vols eliminar el teu compte. Aquí us mostrarem una guia detallada i pas a pas de com eliminar el vostre compte de Vinted de manera efectiva.

Preparant-vos per eliminar el vostre compte

Abans d'eliminar el vostre compte de Vint, és important que facis certs passos per garantir que no deixes cap informació o transacció pendent. Primerament, assegura't que no tens cap venda o compra en curs.

Per comprovar-ho, simplement accedeix al teu perfil i vés a la secció de «Les meves compres» o «Les meves vendes». Si esteu enmig d'una transacció, us recomanem que espereu fins que aquesta es completi abans d'eliminar el vostre compte.

A més, és important que utilitzis tot el crèdit restant del teu compte de Vinted. Això és degut a que, una vegada que el teu compte de Vinted s'elimini definitivament, qualsevol saldo restant es perdrà i no podràs recuperar-lo.

Accedint a la configuració del compte

Per eliminar el vostre compte, primer heu d'iniciar sessió i accedir a la configuració del vostre compte.

  • Navega fins a Vinted i inicia sessió amb el teu correu electrònic i contrasenya.
  • Quan estiguis al teu perfil, cerca la icona de la teva imatge o la icona del perfil.
  • Feu clic en aquesta icona i seleccioneu l'opció Opcions o Configuració.

Sol·licitant l'eliminació del compte

Quan estiguis dins de la secció de «Configuració», haureu de cercar l'opció per eliminar el vostre compte. Aquesta opció sol ser a la part inferior de la llista d'opcions de configuració.

Feu clic a Suprimeix el compte que us portarà a una nova pàgina on us demanarà que confirmeu aquesta acció. Assegureu-vos de llegir totes les advertències abans de confirmar, ja que una vegada que elimines el teu compte, no podràs recuperar-lo.

Confirmació de l'eliminació

Finalment, després de fer clic a "Eliminar compte", haureu de confirmar aquesta acció. Per fer-ho, hauràs d'introduir la teva contrasenya de Vinted per seguretat. Quan introduïu la contrasenya, assegureu-vos que realment voleu suprimir el vostre compte, ja que aquesta acció no es pot desfer.

Seguiment després de l'eliminació

Després de completar el procés d'eliminació del vostre compte, rebràs un correu electrònic de Vint confirmant que el teu compte ha estat eliminat amb èxit. Assegureu-vos de desar aquest correu electrònic per a referència futura.

A més, és important que desinstal·leu l'aplicació de Vinted del vostre telèfon o dispositiu per completar completament el procés d'eliminació del vostre compte. D'aquesta manera, assegures que no queden rastres del teu antic compte al dispositiu.